Web Analytics Made Easy - Statcounter

در شانزدهمین دوره حراج تهران آثار متنوعی از عکاسان جنگ و هنرمندان انقلاب، به چشم می خورد.  در این گزارش مضامین برخی از از این آثار تشریح شده اند.

حسن روح الامین با یک اثر از مجموعه عصیان، در شانزدهمین دوره حراج تهران حضور خواهد داشت. این اثر در اندازه ۱۲۱*۲۰۱ سانتیمتر و با تکنیک رنگ‌روغن و اکریلیک روی بوم و با قیمت ۲۰۰ تا ۳۰۰ میلیون تومان چکش خواهد خورد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نقاشی‌های حسن روح‌الامین عموما از مضامین دینی و مذهبی برخوردار است. روح‌الامین پیش‌تر تابلویی با مضمون شهادت سردار قاسم سلیمانی خلق کرده بود که به صورت گسترده در مراسم تشییع سردار سلیمانی و همرزمان شهیدش، در قالب پوستر تکثیر و توزیع شد. روح‌الامین همچنین تابلو‌های متعددی درباره تاریخ اسلام، روز عاشورا و تاریخ انقلاب اسلامی خلق کرده است. وی از جمله نقاشان پرکار هنر انقلاب به شمار می‌رود که با استفاده از سبک «گوتیک» آثار متفاوتی را خلق می کند. برخی از رسانه‌ها موفقیت روح‌الامین را که در زمره هنرمندان انقلاب اسلامی شمرده می‌شود نشانه‌ای از پتانسیل خوب هنر انقلاب برای حضور در عرصه تجاری هنر دانسته‌اند. به طور مق

ثال دردوازدهمین دوره حراج تهران تابلوی «مرگ رخش» از حسن روح الامین هفت برابر قیمت پایه به فروش رسید. این اثر از مجموعه «عصیان» این هنرمند با قیمت پایه ۴۰ میلیون تومان پیشنهاد و در نهایت روی رقم ۲۸۰ میلیون تومان چکش خورد.

«اعزام نیرو به جبهه‌ها، میدان حر» در حراج تهران

امیرعلی جوادیان عکاس برجسته جنگ، با یک اثر در شانزدهمین حراج تهران حضور دارد. این اثر با عنوان «اعزام نیرو به جبهه‌ها، میدان حر» با اندازه ۱۰۰*۱۸۰ که چاپ فاین آرت روی بوم است به قیمت ۶۰ تا ۸۰ میلیون چکش خواهد خورد. تاریخ خلق این اثر مربوط به سال ۱۳۶۵ است.
جوادیان، کار عکاسی را درسال ۱۳۵۸ در حوزه هنری آغاز کرد و در سال ۱۳۶۰ به عنوان عکاس خبرگزاری جمهوری اسلامی ایران به جبهه‌های جنگ رفت و از همان زمان جنگ، موضوع اصلی عکس‌هایش شد. جوادیان تا سال ۱۳۶۵ به طور مستمر در جبهه‌ها وعملیات جنگی، چون فتح خرمشهر، فتح رمضان و... حضور داشت.

پادگان عشرت آباد در روز پیروزی انقلاب در حراج تهران

محمود کلاری با یک اثر در شانزدهمین دوره حراج تهران حضور دارد. این اثر با عنوان پادگان عشرت آباد و در اندازه ۱۳۰*۳۰۰ سانتیمتر و چاپ اثر روی بوم است که به قیمت ۱۲۰ تا ۱۶۰ میلیون تومان چکش میخورد. تاریخ خلق اثر مربوط به سال ۱۳۵۷ است.

محمود کلاری یکی از فیلمبرداران سینمای ایران است. او کار خود را با عکاسی و همکاری با آژانس‌ها و مجلات مشهور آغاز کرد و همچون بسیاری از عکاسان دیگر در روز‌های انقلاب به ثبت این رویداد بزرگ و استثنایی پرداخت. اثر حاضر، درست در روز پیروزی انقلاب، ۲۲ بهمن ۱۳۵۷ گرفته شده؛ زمانی که به گفته خودش، نزدیکی غروب به میدان عشرت‌آباد و پادگان آن رسیده، دود غلیظی فضای پادگان را پرکرده و وی چند فریم از آخرین حلقه فیلم سیاه و سفید درون دوربینش را به ثبت این فضای غریب اختصاص داده است تا لحظه‌ای مهم از تاریخ ایران ثبت و ماندگار شود. عکس پیش‌رو ترکیب سه فریم از آخرین عکس‌های دوربین محمود کلاری در آن روز تاریخی است که با فرآیندی دیجیتال درهم‌آمیخته‌اند.

کاظم چلیپا هم با یک اثر در شانزدهمین دوره حراج تهران حضور دارد. این اثر بدون عنوان و در ابعاد ۱۷۰*۱۹۰ سانتیمتر و به قیمت ۱۲۰ تا ۱۶۰ میلیون تومان چکش میخورد.
کاظم چلیپا برنده جایزه دست خط زرین امام در سالگرد جنگ ایران و عراق و برنده قلم موی زرین جایزه ویژه و دیپلم افتخار شده‌است. این نقاش مشهور انقلاب در دوره‌های پیشین حراج تهران حضور داشته است.

سعید صادقی با آزادی فتح خرمشهر در حراج تهران

سعید صادقی بار دیگر با اثری درخشان با عنوان آزادی شهر که مربوط به ساعاتی پس از فتح خرمهشر در سال ۱۳۶۱ است در شانزدهمین دوره حراج تهران حضور دارد. این اثر در اندازه ۱۲۰*۲۰۰ و به قیمت ۱۵۰ تا ۲۰۰ میلیون چکش خواهد خورد.

 عکس حاضر ساعاتی بعد از آزادی خرمشهر در یکی از صحنه‌هایی که تا ساعاتی پیش از آن محل نبردی خونین بوده گرفته شده است و به خوبی نشان می‌دهد آن پیروزی بزرگ و آزادسازی حماسی شهر نتیجه رشادت‌ها و شهامت‌های رزمندگانی گمنام بوده است؛ کسانی که با ایثار و از جان‌گذشتگی این آزادی شکوهمند را رقم زدند.

ناصر پلنگی نقاش انقلاب هم با اثری تحت عنوان نقوش فراموش شده شماره ۵ در شانزدهمین دوره حراج تهران حضور دارد. این اثر در اندازه ۱۲۰*۱۷۷ سانتیمتر در تاریخ ۱۳۹۳ خلق شده است. این اثر به قیمت ۱۰۰ تا ۱۵۰ میلیون تومان چکش میخورد.

دیوار نگاره مسجد جامع خرمشهر در زمان جنگ ایران و عراق از معروف‌ترین آثار ناصر پلنگی به شمار می‌رود. این دیوارنگاره‌ها پس از پایان جنگ و بازگشت پلنگی به ایران، توسط خود او بازسازی و مرمت شد. نمایشگاه زنان در جنگ ایران و عراق شامل عکس و طراحی در نگارخانه فویر دانشکده هنر استرالیا در سال ۱۳۸۶ و مکاشفات، عکس، رسانه و نقاشی در موزه تاریخ سنگاپور در سال ۱۳۸۶ از جمله فعالیت‌های اوست.

همه برای صلح، صلحی برای همه

مرتضی گودرزی دیباج هنرمند برجسته انقلاب، با یک اثر در شانزدهمین دوره حراج تهران حضور دارد. این اثر با عنوان «همه برای صلح، صلحی برای همه» در ابعاد ۱۵۰*۱۵۰ و به قیمت ۱۰۰ تا ۱۵۰ میلیون تومان چکش خواهد خورد.

مرتضی گودرزی دیباج طی سال‌ها فعالیت علمی ـ هنری در جایگاه‌های مختلفی همچون هیئت علمی دانشگاه سوره، مدیر پژوهشگاه فرهنگ و هنر اسلامی، مدیر مرکز هنر‌های تجسمی حوزه هنری، عضو کمیسیون هنر شورای فرهنگی دفتر مقام معظم رهبری، داوری رقابت‌ها و رویداد‌های هنری و ... حضوری فعال داشته است. مرتضی گودرزی از جمله پژوهشگرانِ عرصه فرهنگ و هنر اسلامی و مؤلف بیش از ۱۰ جلد کتاب است.

باشگاه خبرنگاران جوان فرهنگی هنری موسیقی و هنرهای تجسمی

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: هنرهای تجسمی حراج تهران میلیون تومان چکش روح الامین جبهه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۳۰۱۴۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیشترین مصوبات شورای عالی انقلاب فرهنگی در دوره اخیر برای آموزش و پرورش بوده است

به گزارش گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، حجت‌الاسلام و المسلمین عبدالحسین خسروپناه در در مراسم تجلیل استادان و دانشجویان دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی اظهار کرد: در دانشگاهی حضور داریم که به نام شهید رجایی مزین است، شهید رجایی معلم بود و ریاضیات خوانده بود و از معلمی به ریاست جمهوری رسیده بود. اگر تربیت پدران و مادران نیک و معلمان دلسوز نبودند، شهید رجایی، شهید رجایی نمی‌شد.

دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی با اشاره به تحصیل شهید طهرانی‌مقدم در دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی گفت: شهید طهرانی مقدم در این دانشگاه شهید تمدنی درس خوانده است، این انسان؛ دانشمند و پدر موشک ایران بود.

دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی گفت: شهید طهرانی مقدم با تلاش شبانه‌روزی توانست در فناوری مرتبط با موشک و توان دفاعی کشور اقداماتی را انجام دهد و تجهیزاتی را بسازد و وقتی به کار گرفته شد بسیاری از کشور‌ها تعجب کردند که چطور ایران موفق شده است! البته شهید طهرانی مقدم به این بسنده نکرد و ایران را به جایگاهی رساند که الان کشور‌هایی مانند روسیه و چین پدافند تولیدی ایران را خریداری می‌کنند و نیرو‌هایی را تربیت کرد در مقابل رفتار غیرانسانی رژیم صهیونیستی ایستادگی می‌کنند.

استاد خسروپناه با اشاره به عملیات وعده صادق ادامه داد: در مسائل نظامی و دفاعی بر اساس راهبرد کشور؛ اگر دشمن سیلی زد باید سیلی بزنید و گرنه سیلی می‌خورید و اگر عملیات وعده صادق را انجام نمی‌دادیم در آینده نزدیک جنگی علیه ما بر پا می‌شد در حالی کشور‌های مختلف پیغام می‌دادند که پاسخ ندهید، حتی آمریکا به صورت غیرمستقیم پیام داد، اما تصمیم جمهوری اسلامی ایران بود که پاسخ داده و این پاسخ با تدبیر و درایت خاص خود طراحی شد.

دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی با طرح این سوال که شهید طهرانی مقدم که دکتری افتخاری را پس از شهادتش گرفت، چگونه توانست به این ظرفیت عظیم تمدنی برسد؟ گفت: قرآن به این پرسش پاسخ می‌دهد، قرآن به علم و حکمت اشاره دارد، اگر علم بیاموزیم عالم می‌شویم، اما عالم اگر حکیم شد، شهید رجایی شهید مطهری و شهید طهرانی مقدم می‌شود.

وی با بیان اینکه برای تبدیل علم به حکمت و عالم به حکیم، فرآیند وجود دارد گفت: برای حکیم شدن باید علم پشتوانه عقلانیت باشد و نه پشتوانه تخیل و حافظه. فرض کنید عالمی همه نظریه‌های رشته خود را حفظ باشد، در حالی که نرم‌افزار‌های رایانه‌ای هم می‌تواند این کار را انجام دهد. فرق معلم با حکیم در این است که حکیم قدرت تجزیه و تحلیل دارد و تولید اندیشه می‌کند.

دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی گفت: حکیم، علم را به فناوری، مهارت و عمل تبدیل می‌کند فقط تئوری نیست باید دانش به فناوری تبدیل شود البته منظورم صرفا فناوری سخت نیست بلکه فناوری نرم هم مدنظر است. حکیم همیشه نگاه تمدنی دارد، حکما اینگونه بودند هزاران فیلسوف داشتیم، اما تعدادی نظیر ملاصدرا، ابن سینا، فارابی و ... شناخته شده هستند، چون تمدن‌ساز بودند. ملیت و کشورش برایشان مهم بود کاری می‌کردند که تمدن بشری از آن استفاده کنند.

وی افزود: عالم باید حکیم شود، حکمت نظری و عملی را پیوند بزند حال سوال مهم این است که با چه الگوی آموزشی این را در مدارس سریان دهیم؟ نه اینکه مدارس خاص باشد بلکه در کل کشور باشد، این کار دانشگاه تربیت دبیر است.

وی اضافه کرد: آموزش و پرورش اولویت مهم شورای عالی انقلاب فرهنگی است بیشترین توجه و بیشترین مصوبات شورا در دوره اخیر برای آموزش و پرورش بوده و ستاد تعلیم و تربیت ستادی چابک و متشکل از فعالان حوزه تعلیم و تربیت است، یکی از اقدامات این ستاد، شناسایی فعالان تعلیم و تربیت در استان‌ها است.

دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی گفت: در سفر‌های استانی با فعالان تعلیم و تربیت رسمی و غیررسمی ارتباط داریم. هیچ سندی راهبردی و راهبری به صحن شورای عالی برده نمی‌شود مگر اینکه نظر صاحب‌نظران تعلیم و تربیت اخذ شده باشد. دانشگاه فرهنگیان و دانشگاه تربیت معلم مرجعیت این موضوعات را برعهده دارند، اگر فعالان تربیتی در این دانشگاه اهم از استاد و دانشجو نکاتی در موضوعات تعلیم و تربیت دارند به ما انتقال دهند تا بتوانیم در اسناد از آنها استفاده کنیم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • سکوهای برنابئو پرستاره از داخل زمین است (عکس)
  • معرفی چند کتاب از رهبر انقلاب اسلامی | نمایشگاه بین المللی کتاب تهران
  • درهای نمایشگاه کتاب گشوده شد؛ سی‌و‌پنجمین دوره به روایت آمار
  • نشست «نزدیک قله؛ نگاهی به پیشرفت‌های انقلاب اسلامی» برگزار می‌شود
  • آتیلا حجازی از این جایگاه راضی نیست!
  • رفتار عجیب و غیر حرفه ای شهربانو منصوریان، جنجال ساز شد!
  • رفتار غیر حرفه ای شهربانو منصوریان/ مسئولان ووشو پاسخگو باشند
  • بیشترین مصوبات شورای عالی انقلاب فرهنگی در دوره اخیر برای آموزش و پرورش بوده است
  • عرضه «روایت تولید» در نمایشگاه کتاب تهران
  • تشکیل پرونده قضایی برای عوامل سریال «افعی تهران»