Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار ایرنا، حضور پنج اثر از پنج هنرمند مازندرانی در شانزدهمین حراج هنر معاصر ایران که عصر امروز -جمعه ۱۰ تیر- در هتل پارسیان آزادی برگزار می‌شود، رخداد مهمی برای هنر مازندران است که ظرفیت‌های جامعه هنری مازندران را نشان می‌دهد.

عرضه آثار هنرمندان مازندرانی در حراج تهران پیش از این و در دوره‌های گذشته نیز رقم خورده بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

زنده‌یاد بانو مکرمه قنبری، استاد احمد نصراللهی، جلال‌الدین مشمولی، علی اتحاد و مهدی مقیم‌نژاد هنرمندانی هستند که طی ادوار گذشته حراج آثار هنری تهران نام‌شان ثبت شد ، اما امسال برای نخستین بار از هر پنج نفر این هنرمندان مازندرانی در نمایشگاه آثار حراج تهران اثر به نمایش گذاشته شد و به حراج راه یافت.

از زنده‌یاد مکرمه قنبری نقاش خودآموخته اهل روستای دریکنده بابل یک تابلوی نقاشی توسط یکی از مجموعه‌داران ارائه شده که برای فروش در حراج امروز قیمت پایه آن ۷۰ تا ۹۰ میلیون تومان تعیین شده است. این اثر سال ۱۳۷۰ توسط زنده‌یاد قنبری ثبت شد.

اثر دیگری که از هنرمندان مازندرانی در این حراج عرضه می‌شود یک تابلوی نقاشی از استاد احمد نصراللهی نقاش پیشکسوت اهل بابل است که بین ۱۰۰ تا ۱۵۰ میلیون تومان قیمت گذاشته شد. این تابلو سال ۱۳۹۵ نیز در ششمین حراج تهران عرضه شده بود.

حضور سه هنرمند جوان مازندرانی

نکته قابل توجه حضور هنرمندان مازندرانی در حراج آثار هنری تهران، حضور سه هنرمندی است که از  نسل جوان و میانه هنرمندان این استان محسوب می‌شوند و با سه اثر از سه رشته هنری شاخه هنرهای تجسمی در حراج حضور یافته‌اند.

جلال‌الدین مشمولی کوتنایی هنرمند نقاش، مهدی مقیم‌نژاد هنرمند رشته عکاسی و علی اتحاد هنرمند هنرهای بین رشته‌ای با یک اثر چیدمان در این حراج حضور دارند.

جلال‌الدین مشمولی با یک تابلوی نقاشی از مجموعه گل حسرت برای دومین بار به حراج آثار هنری تهران رسیده است که این تابلو ۸۰ تا ۱۲۰ میلیون تومان قیمتگذاری شد.

مشمولی دومین بار است که در حراج تهران حضور می‌یابد. سال ۱۳۹۹ یک تابلوی نقاشی مشمولی در سیزدهمین دوره حراج آثار هنری تهران ۲۵ تا ۳۵ میلیون تومان نرخ‌گذاری شده بود که با استقبال خریداران و مجموعه‌داران به پنج برابر قیمت پایه رسید و ۱۲۰ میلیون تومان فروخته شد.

مهدی مقیم‌نژاد هنرمند عکاس مازندرانی هم که پارسال یکی از آثارش برای نخستین بار به حراج تهران راه یافته بود، با یک تابلوعکس به حراج شانزدهم راه یافت که اثرش ۵۰ تا ۷۰ میلیون قیمتگذاری شد.

از علی اتحاد نیز یک اثر با عنوان چشمه خورشید شامل چیدمان سنگ، عکس، مکانیسم الکترونیک و آب در حراج چکش می‌خورد که ۱۰۰ تا ۱۵۰ میلیون تومان قیمت اولیه عرضه آن در نظر گرفته شد. اتحاد هم برای دومین بار در حراج تهران حضور دارد.

 این آثار همراه با ۱۱۵ اثر دیگر از هنرمندان معاصر کشور از سه‌شنبه ۷ تیر تا امروز در نمایشگاه آثار شانزدهمین حراج تهران به نمایش گذاشته شد و در معرض دید عموم قرار گرفت. 

شانزدهمین دوره حراج هنر معاصر ایران تحت حمایت مرکز هنرهای تجسمی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی از ساعت ۱۸ تا ۲۲ امروز -جمعه ۱۰ تیر- در هتل پارسیان آزادی با اجرای حسین پاکدل برگزار می‌شود.

حراج آثار هنری تهران هر سال در دو نوبت اقدام به برگزاری نمایشگاه و حراج آثار هنری می‌کند که یک نوبت نخست به فروش آثار شاخص هنر مدرن و کلاسیک و یک نوبت هم به عرضه آثار هنر معاصر می‌پردازد.

برچسب‌ها عکاسی حراج تهران هنرهای تجسمی حراج مازندران حسین پاکدل نقاشی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: عکاسی حراج تهران هنرهای تجسمی عکاسی حراج تهران هنرهای تجسمی حراج مازندران حسین پاکدل نقاشی هنرمندان مازندرانی حراج آثار هنری تهران یک تابلوی نقاشی میلیون تومان حراج تهران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۳۷۶۴۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خوشنویسی ایران نیاز به حمایت دارد/ تاثیر بخش خصوصی در چرخه اقتصاد

مهرناز قربان‌پور هنرمند خوشنویس که ۲ اثر از او در نخستین نمایشگاه تخصصی هنرهای قرآنی «روایت باران» در فرهنگسرای نیاوران به نمایش درآمده است، درباره برگزاری این نمایشگاه به خبرنگار مهر بیان کرد: نمایشگاه با کیفیت خوبی برگزار شده است. به ویژه در شرایطی که نمایشگاه برگزار کردن کار سختی شده است و انگیزه کافی از سوی هنرمندان وجود ندارد، به همین دلیل در فضای کلاسیک خوشنویسی، کمتر شاهد برگزاری چنین رویدادهایی هستیم و نمایشگاه گروهی با این کیفیت کمتر برگزار می‌شود.‌

وی با تاکید بر اینکه کیفیت برگزاری نمایشگاه توسط بخش خصوصی بسیار محسوس است، گفت: به طور قطع اگر جایی بخواهد از هنرمندان حمایت کند بخش خصوصی است، کسانی که در فروش آثار هنری و گالری‌داری تخصص دارند، هم در برگزاری نمایشگاه موفق‌ترند و هم در فروش آثار می‌توانند موفق‌تر عمل کنند. مطمئناً اگر بخش خصوصی به این عرصه ورود کند، اتفاقات خوبی می‌تواند به لحاظ حرفه‌ای برای هنرمندان بیفتد.

این هنرمند خوشنویس درباره نمایشگاه «روایت باران» توضیح داد: نمایشگاه «روایت باران» از چند جهت متفاوت است؛ اختصاص یک بخش به نمایش آثار قدما جالب توجه است، همچنین از اساتید پیشکسوت آثاری به نمایش درآمده و نشان از گزینش خوب در انتخاب آثار دارد. در مجموع نمایشگاه شسته رفته و خوبی است. مدت‌هاست این اتفاقات کمرنگ شده و نمایشگاه خوب، کم می‌بینیم.

وی تاکید کرد: به اعتقاد من، خوشنویسی ما ظرفیت بسیار بالایی دارد، هنرمندان خوبی در این عرصه داریم که زحمت بسیاری می‌کشند که نیاز به حمایت دارند. به هر حال وقتی حمایت‌های خوبی از یک هنرمند شود، مطمئناً آثار فاخر و بهتری خلق می‌کند. اما وقتی نه فضایی برای ارایه آثار وجود داشته باشد و نه فضایی برای فروش آن، انگیزه هنرمند کاهش پیدا می‌کند.

قربان پور در پایان گفت: حضور افرادی که تخصص دارند و سال‌هاست در این حوزه فعالیت دارند، کار بلد هستند و می‌توانند ارایه‌های قوی و حرفه‌ای و خوبی داشته باشند، مغتنم است و مطمئناً چنین حرکت‌هایی به بهبود وضعیت هنر کمک می‌کند.

اولین نمایشگاه تخصصی هنرهای قرآنی «روایت باران» توسط گالری تخصصی هنرهایی ایرانی و اسلامی «ترانه باران» در فرهنگسرای نیاوران برپا شده و تا پایان اردیبهشت همه روزه از ساعت ۱۰ صبح تا ۱۹ و روزهای تعطیل از ساعت ۱۴ تا ۱۹ دایر است.

کد خبر 6097681

دیگر خبرها

  • حضور مرکز اسناد و تحقیقات دفاع مقدس در نمایشگاه کتاب
  • قرعه کشی لیگ دسته یک کشتی آزاد با حضور ۲ تیم مازندرانی
  • راه‌اندازی فروشگاه اینترنتی محصولات فرهنگی ـ هنری هنرمندان
  • حمایت ستاد ملی جمعیت از آثار هنرمندان با موضوع جمعیت
  • نگاهی به یک نمایشگاه هنری قرآنی/ مسؤولیتی که امید را زنده می‌کند
  • معرفی چند اثر خواندنی که در نمایشگاه کتاب تهران عرضه می‌شود/ از «نامه‌ای به آسمان» تا «تاکسی‌سواری»
  • خوشنویسی ایران نیاز به حمایت دارد/ تاثیر بخش خصوصی در چرخه اقتصاد
  • تمایز «بوم» با دیگر برنامه‌های مشابه چیست؟/ قابی در شأن هنرمندان
  • قدردانی از هنرمندان در یک پایگاه مهم موسیقی/ خاطراتی که زنده شد
  • برگزاری سومین سوگواره منطقه‌ای نی ناله در تبریز