Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا از روابط عمومی حراج تهران، شانزدهمین دوره این رویداد که به ارائه آثار هنر معاصر اختصاص داشت، در حالی ۱۰ تیرماه به پایان رسید که سهمی قابل توجه از این رویداد هنری و اقتصادی به جامعه علمی و دانشگاهی اختصاص پیدا کرد.

حراج هنر معاصر تهران، در این دوره جایگاه قابل توجهی را برای اساتید دانشگاهی و جامعه علمی در نظر گرفت تا ضمن ارائه توانمندی اساتید هنر که نقش قابل توجهی برای آینده هنر کشور دارند، بستر نقش‌آفرینی آثار این استادان را در اقتصاد هنر فراهم کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این اتفاق در شانزدهمین دوره نتایج قابل توجهی داشت و از میان آثار ۱۹ استاد دانشگاه و هیئت علمی دانشگاه‌های هنر کشور، سهم ۵ میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومانی به آثار این اساتید هنر اختصاص پیدا کرد. 

در این دوره از حراج تهران، تابلویی از مجموعه خاطرات قرن اول هجری شهریار احمدی ۲ میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومان، مجسمه‌ای از فرشید مثقالی به قیمت ۵۵۰ میلیون تومان، تابلو بدون عنوان ژیلا کامیاب ۳۴۰ میلیون تومان، اثر رضوان صادق‌زاده ۳۰۰ میلیون تومان، تابلویی از فرشید ملکی ۲۸۰ میلیون تومان، اثر داور یوسفی ۲۶۰ میلیون تومان، نقاشی از همایون سلیمی ۲۴۰ میلیون تومان، اثر آنه محمد تاتاری ۱۸۰ میلیون تومان، تابلو جواد نوبهار ۱۵۰ میلیون تومان، عکسی از ‌امیرعلی جوادیان ۱۴۰ میلیون تومان، اثری از مصطفی گودرزی ۱۲۰ میلیون تومان، تابلو کاظم چلیپا ۱۲۰ میلیون تومان، نقاشی از رضا خدادادی ۱۲۰ میلیون تومان، اثری از مرتضی گودرزی دیباج ۱۳۰ میلیون تومان، تابلو مرتضی اسدی ۱۱۰ میلیون تومان، اثر جواد علیمحمدی اردکانی ۱۰۰ میلیون تومان، تابلو خسرو خسروی ۸۰ میلیون تومان، اثر محمد فدوی ۷۰ میلیون تومان و عکس از مهدی مقیم‌نژاد ۶۰ میلیون تومان چکش خوردند.

حضور اساتید و جامعه دانشگاهی و نقش‌آفرینی آثار آنان در اقتصاد هنر، می‌تواند زمینه رشد و امیدآفرینی را برای دانشجویان و علاقه‌مندان به هنر و بستر آگاهی‌بخشی به دانشجویان را فراهم آورد.

شانزدهمین دوره حراج تهران که به آثار هنر معاصر ایران اختصاص داشت، توانست با فروش تمامی ۱۲۰ اثر ارائه شده در این رویداد به مبلغ ۷۸ میلیارد و ۱۰۰ میلیون تومان، رکورد چشمگیری را در بازار هنر معاصر ایران ثبت کند.

برچسب‌ها حراج تهران هنرهای تجسمی نقاشی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: حراج تهران هنرهای تجسمی نقاشی حراج تهران هنرهای تجسمی نقاشی میلیون تومان حراج تهران هنر معاصر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۳۹۶۶۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جزییات فعالیت غرفه روسیه در نمایشگاه کتاب تهران

به گزارش خبرنگار مهر، در سی و پنجمین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران بیش از ۱۶۰۰ ناشر خارجی حضور دارند که حدود ۲۵۰ هزار عنوان کتاب عرضه می‌کنند. در غرفه ملی «کتاب های روسیه» هم بازدیدکنندگان این رویداد با کتاب‌های جدید و نویسندگان معاصر روس آشنا می‌شوند.

بخش اصلی آثار روسیه، شامل کتاب‌هایی با موضوع تاریخ و فرهنگ این کشور، آثار و شخصیت‌های برجسته، آثار هنری کلاسیک و معاصر، کتاب‌های جوانان و بزرگسالان و همچنین کتاب‌های آموزشی و کمک آموزشی روسی به زبان آموزان خارجی و غیره است.

بیش از ۵۰ ناشر روس در غرفه ملی روسیه واقع در نمایشگاه بین المللی کتاب تهران حضور دارند و این امکان برای بازدیدکنندگان فراهم شده تا با ادبیات کلاسیک روسی، آثار نویسندگان معاصر روس، نمونه‌هایی از ژانرهای غیر داستانی، ادبیات کودکان و ادبیات تعلیمی و آموزشی، آشنا شوند.

امسال، نویسندگانی از نسل گذشته و معاصر، هم چون دمیتری پتروویچ باک، سرگئی بیلیاکوف، یوگنی کرمچوکوف، پاول کروسانوف، سرگی ناسوف، آسیا والودنیا، و همچنین نویسندگانی از گوشه و کنار روسیه چون اسلام خانیپایف و رحیم جعفرف در تشکیل هیئت نویسندگان روسیه نقش داشتند.

از دیگر رویدادهای غرفه روسیه، معرفی کتاب «من - چچنی هستم»، نوشته گرمان سادولایف است. این کتاب به زبان فارسی نیز ترجمه شده است. امروز پنجشنبه ۲۰ اردیبهشت نیز مراسم روز پیروزی در غرفه روسیه برگزار می‌شود.

معرفی کتاب «موج جنگ» (صدای شاعران) توسط دمیتری باک صورت خواهد گرفت. همچنین یکاترینا خوخالگورسکایا، مدیر هنری دانشگاه پلی‌تکنیک مسکو، درباره‌ی کتاب «در راه پیروزی» توضیحاتی خواهد کرد. در بخش نثر افسری، نویسنده ی روس، گرمان سادولایف با مهمانان غرفه درباره‌ی چگونگی انعکاس جنگ‌ها در ادبیات گفتگو خواهد کرد.

بخش زیادی از برنامه‌ها برای روسی آموزان ایرانی و اساتید و مدرسین آنها اختصاص یافته است.

همه روزه برنامه‌هایی از جمله: مسابقه، آزمون و کارگاه‌های آموزشی در غرفه‌ی ملی روسیه برای بازدید کنندگان برگزار خواهد شد. اینگونه برنامه‌ها به ترویج فرهنگ روسی و یادگیری زبان روسی اختصاص دارد.

برنامه‌های تنظیم شده توسط روسیه در نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران در مجموع شامل بیش از ۸۰ رویداد است که نه تنها در پایتخت، بلکه در دیگر شهرهای ایران برگزار خواهد شد.

کد خبر 6100970 فاطمه میرزا جعفری

دیگر خبرها

  • جزییات فعالیت غرفه روسیه در نمایشگاه کتاب تهران
  • آغاز طرح حامیم در دانشگاه علوم پزشکی تبریز
  • فراخوان جوایز «ایسفا» منتشر شد
  • انتقال آثار تاریخی با ارزش از موزه ملی به کرمان
  • آثار کشف‌ شده در خیابان باباطاهر همدان مربوط به دوره ایلخانی است
  • نمایش برگزیده‌ای از آثار رضا مافی در موزه هنر‌های معاصر تهران
  • برنامه‌های علمی و فرهنگی برای نمایشگاه کتاب
  • حضور مرکز اسناد و تحقیقات دفاع مقدس در نمایشگاه کتاب
  • آیا می‌دانستید تابلو شعر طلا هم سفارشی سازی می‌شود؟
  • توان‌افزایی اساتید درس دفاع مقدس و مقاومت در دانشگاه فردوسی مشهد